当前位置:湖南成人高考网高起点辅导资料外语

2019年湖南成人高考高起点英语练习及答案二

时间:2019-10-13 整编:湖南成人高考网 【微信交流群】

完型填空

Climate change is one of the most fundamental challenges ever to confront humanity. Its impacts are already showing and will intensify over time __21__ left unchecked. There is overwhelming scientific evidence, __22__ shown in the Fourth Assessment Report (第四次评估报告的综合报告)of the Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) 政府间气候变化专门委员会(IPCC), that climate change will threaten __23__ growth and long-term prosperity, as well as the very survival of the most vulnerable populations. IPCC projections indicate that if emissions continue to rise at their current __24__ and are allowed to double from their pre-industrial level, the world will face an average temperature__25__ of around 3°C this century. Serious impacts are associated __26__ this scenario (情景), including sea-level rise, shifts in growing seasons, and an __27__ frequency and intensity of extreme weather events such as storms, floods and droughts.

The United Nations Climate Change Conference in Copenhagen in December in 2009 offers a __28__ opportunity to step up international action on climate change. A Copenhagen deal is __29__ the global transition into green economic growth, and, most urgently, to help the world, especially the most vulnerable, to adapt to impacts __30__ are now inevitable.

1.A:if B:whether C:when D:which

答案: A

2.A:because B:as C:while D:when

答案: B

3.A:economics B:economical C:economy D:economic

答案: D

4.A:speed B:rate C:pace D:rhythm

答案: C

5.A:rising B:rise C:raise D:raising

答案: B

6.A:with B:to C:from D:in

答案: A

7.A:being increased B:increased C:increase D:increasing

答案: D

8.A:history B:historical C:historic D:historically

答案: B

9.A:necessary B:inevitable C:essential D:basic

答案: C

10.A:that B:of which C:who D:what

文章标签: 成考英语

相关文章阅读

湖南大学自考报名咨询

湖南成人高考提升便捷服务

【考试时间:10月26日、27日】

距2020全国成人高考:仅剩
【请广大考生提前备考】

(扫一扫加入)
微信交流群,与资深老师、
考生自由进行互动交流

扫一扫 免费咨询
高老师手机号 151 1627 9792